Pija perfekte e mëngjesit, uji me këtë frut pastron mëlçinë dhe përmirëson tretjen

Një nga pijet më të famshme është uji me rrush të thatë. Pija me rrush të thatë mund të bëhet shpejt një zakon sepse do të vini re ndryshime në trupin tuaj në vetëm disa ditë.

Pastron mëlçinë dhe përmirëson tretjen

Ndihmon në dëbimin e substancave të dëmshme nga trupi dhe pastron mëlçinë, përmirëson tretjen , redukton acidin e stomakut, përshpejton humbjen e peshës dhe jep energji. Ju duhen 400 ml ujë dhe 150 gramë rrush të thatë. Nëse është e mundur, zgjidhni rrush të thatë më të errët sepse janë natyralë.

Si bëhet pija?

Lëreni ujin të vlojë dhe më pas shtoni rrushin e thatë që keni larë mirë. Zijeni për 20 minuta. Kullojeni dhe pijeni. Nëse dëshironi një efekt më të fortë, lini rrushin e thatë në ujë në sobë të fikur gjatë gjithë natës. Në mëngjes kullojeni ujin dhe ngroheni para se ta pini.

Kjo pije pihet një herë në muaj për 4 ditë. Lëngu pihet përnjëherë, gjithmonë me stomak bosh të paktën gjysmë ore para mëngjesit.

Exit mobile version