Arrat e mbira kanë 1000 herë vlerë më të madhe se arrat e zakonshme. Të gjithë me siguri keni dëgjuar për grurin e mbirë dhe për të mirat e tij. Grurin zhyteni në ujë, kullojeni dhe prisni që të mbijë, transmeton Telegrafi.
Gruri i mbirë ka 100 herë më shumë vlera se gruri i zakonshëm. Mirëpo, pak njerëz dinë për recetën unike me arra të mbira, forca e të cilave rritet për 1000 herë pas mbirjes dyjavore.
Receta: 1 kg arra me lëvore qitni në ujë të ftohtë. Uji patjetër duhet ta mbulojë çdo arrë.
Mbajini në dritare (ku kanë dritë dhe diell) 2 javë, ndërkaq ujin ndërrojani në çdo të dytën ditë.
Dy herë në javë përzieni arrat. Pas dy javësh arrat janë të gatshme për ngrënie. Thyeni gëzhojën dhe hani arrat e mbira. Pjesën e mbetur ruajeni në frigorifer në të njëjtin ujë.
Aplikimi: Në ditë hani 3 arra të qëruara, në mëngjes dhe në mbrëmje.
Arrat e mbira tërësisht do të rinojnë çdo qelizë të trupit tuaj, do të përtërijë sistemin e imunitetit dhe sistemin nervor, do të ushqejë eshtrat tuaj, do të përmirësojë qarkullimin e gjakut në trup. Nëse keni problem me pankreasin, arrat e këtilla nuk bën t’i konsumoni.